Blog

Beste bezoeker

Na een intense voorbereiding met heel wat inspirerende momenten, is het grote moment aangebroken: met enige trots stellen we ons nieuwe “kindje” voor: Mêzon, gevestigd in het Ukkel.

Mêzon is uw nieuwe gastronomische thuis. Het restaurant reflecteert de waarden die we vooropstellen: voor het gezin en onszelf willen we het beste. We hebben respect voor de natuur en willen die boodschap van duurzaamheid doorgeven aan volgende generaties. Ook zij hebben recht op een gezond en gelukkig leven. Geluk vind je in een warm nest maar ook bij vrienden en familie. Tijd doorbrengen met al wie ons dierbaar is, vinden we heerlijk waardoor zelfgemaakte kwalitatieve gerechten en een goed glas nooit ver weg zijn. Kortweg, het ‘Mêzon-DNA’ bestaat uit service en kwalitatieve horeca-zorg voor onze kinderen, onszelf en onze gasten.

Mêzon staat voor een huiselijke en familiale sfeer. Het is een plek waar families, groot en klein, de hele dag terechtkunnen voor gezellig gastronomisch genieten in een kindvriendelijk kader.

Terwijl u met uw partner in een ongedwongen sfeer tafelt, zorgen wij ervoor dat uw (klein)kinderen plezier beleven in de aparte en gesuperviseerde speelruimte. Dagelijks verrassen we hen met allerlei activiteiten zoals tuinieren, knutselen, gekke bekken trekken en toveren! Er is zoveel te ontdekken voor uw kroost.

Mêzon biedt het beste van de hedendaagse Belgische/Franse keuken met gastronomische uitstapjes naar verre plekken. We werken met eerlijke regionale en seizoensgebonden producten. Van boer tot bord is ons credo. Bij Mêzon kiest u voor een hoogwaardige keuken en uitstekende service.

Ontdek het gloednieuwe concept van Mêzon en reserveer online je tafel of bel 02 380 79 07.

We hopen u snel te mogen ontvangen!

Met gastronomische groet

Team Mêzon